Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!Socializare
Studio Videochat
Bonus De Recomandare
Varsta Nu Conteaza
Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!
BlogSocializareStudio VideochatBonus De RecomandareVarsta Nu ConteazaAngajari Videochat

Varsta Nu Conteaza!

Fara limita de varsta superioara!

Varsta nu conteaza!

De regula, despre videochat se stiu 2 lucruri:

1. ca este un domeniu in care se fac foarte multi bani
2. ca modelul de videochat este o fata tanara, fotomodel, cu domensiunile 90-60-90, eventual tunata si evident, fara prejudecati.

Primul lucru este foarte adevarat. Al doilea lucru, mai putin adevarat. Sigur, sunt multe studiouri care NU angajeaza doamne/domnisoare trecute de o anumita varsta… sau au criterii de selectie in functie de look-ul persoanei respective.

Experienta noastra de peste 12 ani in domeniu ne-a invatat insa un lucru foarte foarte clar. Oricine, absolut oricine poate reusi in acest domeniu si poate face foarte foarte multi bani. Singura calitate pe care trebuie sa o aiba este vointa.
In opinia noastra, succesul in videochat nu are nici o legatura cu varsta. Nici aspectul fizic, cunostintele legate de calculator sau limba Engleza nu au legatura. Totul, absolut totul se poate invata.

Nu alergam dupa castiguri rapide, ba din contra, suntem dispusi sa muncim cot la cot cu voi, sa va invatam tot ce trebuie si sa reusim impreuna!
Dream Studio acorda sansa tuturor femeilor de peste 18 ani sa incerce acest job. Si nu numai ca acordam aceasta sansa, ci ne luam angajamentul ferm ca vom face tot posibilul ca fiecare din voi sa reuseasca in acest domeniu.
Avem o echipa extraordinara, extrem de bine pregatita si inarmata cu multa rabdare. Daca adaugam in acest mix vointa voastra, avem toate ingredientele unei retete de succes.

Va asteptam cu drag!