Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!Socializare
Studio Videochat
Bonus De Recomandare
Varsta Nu Conteaza
Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!
BlogSocializareStudio VideochatBonus De RecomandareVarsta Nu ConteazaAngajari Videochat

Prezentare Dream Studio Videochat

Home / Angajari / Prezentare Dream Studio Videochat

Prezentare Dream Studio Videochat

Buna ziua,
Suntem Dream Studio Videochat Bucuresti. Astazi, 3/3/2017, lansam cu mandrie Blogul nostru oficial. Speram sa devina locul de intalnire online pentru membrii comunitatii noastre si nu numai. Aici veti putea afla ultimele noutati despre noi si programele noastre. In acelasi timp, vom asculta problemele si sugestiile voastre. Asteptam orice membru al comunitatii videochat din Romania sa se alature.

Despre noi:

Desi brandul “Dream Studio” este doar de cativa ani pe piata, noi, echipa din spatele lui, avem o experienta de peste 12 ani in acest domeniu. Acesti 12 ani minunati ne-au invatat cum sa transformam Dream Studio intr-o afacere de succes, atat pentru noi cat si pentru colaboratoarele noastre. Tot experienta ne-a invatat cel mai important lucru pentru a reusi: SERIOZITATEA.
Sustinem cu mandrie ca suntem unul din cele mai serioase studiouri din tara! In spatele acestor cuvinte stau marturie sute de modele, impreuna cu povestile lor de succes.
Consideram ca seriozitatea este cel mai important factor intr-o colaborare de succes. Noi facem ceea ce spunem si ne tinem intotdeauna de promisiuni!

Dream Studio iti ofera 2 posibilitati de a aborda acest job:
Poti alege categoria NON ADULT, unde nuditatea este INTERZISA, sau, daca esti o persoana mai indrazneata, poti alege categoria ADULT, unde se pune mai mult accent pe senzualitate decat pe comunicare. Si in aceasta categorie din urma, limitele sunt impuse de tine. Faci doar ceea ce TU vrei sa faci si nimic mai mult.

Intelegem perfect temerile modelelor aflate la inceput de drum, asa ca Dream Studio a ales sa delimiteze clar cele 2 categorii, de aici luand nastere Dream Studio NON ADULT si Dream Studio ADULT. In acest fel ne putem concentra mai bine eforturile pe fiecare categorie in parte, ambele avand parte de training complet personalizat. Ne asiguram astfel ca modelele noi vor avea succes indiferent de categoria aleasa. Aceast program nou implementat a dat roade inca din primul an, unul din modelele noastre din categoria NON ADULT obtinand premiul “Non Adult Model Of The Year” in cadrul galei AW Awards din 2016.Fa parte din echipa noastra, iar noi te asiguram ca:

– vei avea in spate o echipa care va face tot posibilul ca tu sa-ti indeplinesti visurile
– vei lucra intr-un cadru 100% LEGAL
– datele tale personale vor ramane CONFIDENTIALE (nici unul dintre prietenii tai sau din familie nu va sti cu ce te ocupi atata timp cat TU nu vrei asta!
– castigurile tale iti vor fi platite la timp, fara exceptie, in ziua promisa
– in functie de incasari, vei beneficia IN PLUS si de bonusuri saptamanale, lunare si de performanta (pe langa salariul tau)
– vei beneficia de un program de lucru preferential (astfel vei putea merge in continuare la facultate, la alt job sau, de ce nu, la shopping 🙂)
– vei beneficia de training personalizat, asigurat de personal exclusiv feminin
– vei beneficia de asistenta tehnica non-stopPoze din locatiile noastre:

Site: www.dream-studio.ro

Date de contact:
Email – angajari@dream-studio.ro
Telefon – 0720.418.000

Socializare:
Facebook – https://www.facebook.com/videochat.dream.studio.bucuresti/
Twitter – https://twitter.com/DreamStudioV
Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCjEF4glRWUnv6Y3T075igoA

Video de prezentare Youtube:

Recent Posts
Dream Studio Non-Adult - singurul studio din Romania unde poti castiga bani facand chat, nu videochat