Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!Socializare
Studio Videochat
Bonus De Recomandare
Varsta Nu Conteaza
Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!
BlogSocializareStudio VideochatBonus De RecomandareVarsta Nu ConteazaAngajari Videochat

Categoria Videochat Non Adult

Singurul studio din Romania unde poti castiga  enorm de multi bani facand videochat non adult

Non Adult

Dream Studio

Suntem primul studio din Romania care ofera o platforma separata, dedicata exclusiv sectiunii NON-ADULT.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca veti putea incerca aceasta meserie fara frica ca veti face parte dintr-un studio clasic de videochat. Am creat pentru voi o platforma separata si total izolata, doar pentru conversatii online. Nimic mai simplu!

Aceasta campanie inovatoare a dat roade inca din primul an, unul din modelele noastre din categoria Non Adult obtinand premiul “Non Adult Model Of The Year” in cadrul galei AW Awards din 2016.

O sa va relatam mai jos povestea din spatele acestei actiuni, o sa va introducem in culise pentru ca voi sa puteti afla cum a luat nastere aceasta campanie care s-a dovedit a fi un succes enorm,  “NON-ADULT, nu Videochat adult”.

Proiectul nostru

Dream Studio

Am inceput Proiectul “NON-ADULT, nu Videochat adult” ca urmare a feedback-ului primit de la numeroase doamne si domnisoare aflate in cautarea unui loc de munca stabil. Desi oferta noastra era foarte atractiva, am observat ca majoritatea persoanelor deveneau speriate la auzul cuvantului “videochat”, multe refuzand din start sa vina si sa vada despre ce este vorba, chiar daca sectiunea Videochat NON ADULT nu implica Nuditate. De fapt, in cadrul sectiunii Videochat NON ADULT, nuditatea este interzisa, atat de catre site-urile partenere cat si de catre studio.

Ce implica categoria NON ADULT? Foarte simplu… trebuie sa purtati conversatii, prin intermediul calculatorului, cu persoane aflate la mii de kilometri distanta. Atat si nimic mai mult!

Si atunci, o sa va intrebati, de unde aceasta reticenta, aceasta nesiguranta fata de ofertele de joburi din sectiunea NON ADULT? Raspunsul este: din cauza unui singur cuvant… a cuvantului “videochat”.
Cuvantul “videochat” se bucura de o reputatie proasta. Majoritatea oamenilor care nu au avut ocazia sa vada cu ochii lor ce se intampla in acest domeniu, confunda aceasta activitate cu pornografia, cu prostitutia sau cu alte activitati nu tocmai “morale”. Multi oameni judeca si arata cu degetul, dar nu credem ca este din rea-vointa, ci mai degraba din necunostinta de cauza. Cati stiu cu adevarat ce se petrece in videochat? Foarte putini…

Insa cei care au avut curajul sa incerce acest job sau macar sa vada despre ce este vorba, si-au schimbat complet parerea despre aceasta activitate.
Sigur, categoria Adult contine si show-uri erotice, senzuale, insa conceptul NON ADULT exclude total nuditatea.
Este gresit sa castigati bani (de multe ori chiar sume fabuloase) doar stand de vorba cu o persoana pe internet? O sa va lasam pe voi sa judecati asta.

Aceasta reticenta la cuvantul “videochat” ne-a deschis ochii si am simtit nevoia sa incepem un proiect nou, in care sa separam complet cele 2 categorii in 2 studiouri complet diferite. In acest fel, am incercat sa dam incredere doamnelor si domnisoarelor care vor sa incerce acest job si sa le asiguram ca aceasta ramura a industriei este total izolata de orice conotatie sexuala si sa dovedim ca este un mediu de business cinstit si curat, unde orice persoana interesata are posibilitatea sa isi cladeasca un viitor, iar sumele castigate sa fie direct proportionate cu vointa si cu munca depusa.

Mai multe despre

Dream Studio

Da, pentru cineva care nu a lucrat in acest domeniu este greu de crezut ca poate castiga bani frumosi facand doar acest lucru si nimic mai mult. Insa este complet adevarat! Sunt multe persoane singure, persoane care sunt dispuse sa plateasca pentru acest tip de companie, persoane care vor sa discute sincer si deschis cu cineva, sa se sfatuiasca si sa fie ascultati, sa isi spuna problemele sau doar sa isi faca prieteni noi.

Este fix ca si cum ai avea un job in vanzari. Unii oameni vand produse cosmetice, altii jucarii etc… tu vinzi un singur lucru… timp de calitate petrecut cu membrul respectiv.
O sa va dam un exemplu, ca sa intelegeti mai bine ce inseamna aceasta categorie:

Ati stat vreodata de vorba cu prietenii pe FaceTime? Dar pe Whatsapp Video? Sau poate pe Messenger VIdeo? Poate pe Skype? Daca raspunsul vostru este “da”, felicitari! Inseamna ca ati facut deja VIDEOCHAT! Da, da, ati auzit bine… ati facut VIDEOCHAT!

Sa vorbiti cu prietenii pe chat este distractiv, este usor, este un mod relaxant de a va petrece ziua si de a afla noutati.

DE CE SA NU FACETI BANI DIN ASTA?

Cu cat esti mai comunicativa, mai carismatica, mai prietenoasa si mai bine dispusa, cu atat vei face mai multi bani in domeniul asta. Chiar daca esti o persoana mai timida, mai retrasa, tot in aceasta categorie iti recomandam sa incepi. Vei avea oportunitatea sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare, de socializare si vei castiga bani in acelasi timp.

*Si in aceasta categorie, Romania este blocata (la cerere se pot bloca si alte tari), asadar nimeni din familie sau cunoscutii tai nu vor putea sti cu ce te ocupi atata timp cat tu nu doresti asta.

Afla mai multe despre studioul nostru dedicat categoriei Adult