Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!Socializare
Studio Videochat
Bonus De Recomandare
Varsta Nu Conteaza
Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!
BlogSocializareStudio VideochatBonus De RecomandareVarsta Nu ConteazaAngajari Videochat

Locuri de munca videochat – cele mai bine platite joburi. Afla mai multe!

Home / Fără categorie / Locuri de munca videochat – cele mai bine platite joburi. Afla mai multe!

Locuri de munca videochat – cele mai bine platite joburi. Afla mai multe!

Cauti un loc de munca bine platit?

 

De ceva vreme, videochat-ul nu mai este un subiect tabu. In ziua de azi, mii de doamne/domnisoare practica deja aceasta meserie, iar zilnic, din ce in ce mai multe persoane calca pragurile studiourilor de videochat pentru a afla ce presupune acest job. Da, videochatul a devenit o meserie la moda!

Si pana la urma, de ce nu? Piata locurilor de munca din Romania nu este foarte ofertanta, iar in majoritatea domeniilor angajarile  merg prost. Cauza? Salariile oferite angajatori sunt mici iar pretentiile lor sunt mari – ore de lucru multe, zile putine de concediu, conditii de munca proaste si zero avantaje. Chiar daca multe persoane ar trece peste aceste lucruri, tot s-ar lovi de refuzul angajatorilor din cauza criteriilor pusa la angajare – varsta potentialului angajat sa fie sub 40 de ani (doamnele/domnisoarele trecute de aceasta varsta stiu cu siguranta cat de greu le este sa gaseasca un loc de munca) + neaparat sa aiba experienta in domeniu (ceea ce inseamna ca o tanara proaspat iesita de pe bancile facultatii nu are nici o sansa sa obtina vreunul din aceste locuri de munca).

Pana la urma, cine nu ar dori un loc de munca banos, cu un program flexibil si nenumarate avantaje financiare, o activitate care se desfasoara intr-un mediu de lucru placut si relaxant? Asta ofera videochat-ul: in locul unui job clasic si plictisitor, un loc de munca lejer, unde fiecare va lucra cat si cand isi doreste, iar in acelasi timp va putea castiga sume impresionante de bani.

Mai mult ca sigur, multa lume nu stie ce presupune exact aceasta meserie. Ba mai mult, foarte multe persoane nu stiu ca in videochat exista si o categorie separata, de non adult, unde nuditatea este strict interzisa. In aceasta categorie, banii se castiga din simple discutiii pe calculator. Atat si nimic mai mult!

Datorita acestui fapt, categoria de videochat non adult a devenit in ultimii ani una din cele mai cautate meserii din Romania. Ba mai mult, castigurile potentiale sunt la fel sau chiar mai mari decat in mult mai celebra categorie de videochat adult. Cu siguranta stiti momentele alea cand stati de vorba cu orele cu prietenii pe Facebook sau pe Whatsapp… Videochatul non adult presupune  fix acelasi lucru, dar cu o singura diferenta: aici veti castiga bani pentru timpul dumneavoastra petrecut pe internet, la discutii. O multime de bani! Singurele cerinte pentru a lucra in aceasta categorie sunt cunostinte minime de limba Engleza si de calculator.  Desigur, trebuie sa aveti 18 ani impliniti. Nu exista o varsta maxima de angajare!

Categoria de videochat adult este destinata persoanelor putin mai indraznete. Daca in categoria non adult accentul este pus numai si numai pe comunicare, in categoria adult accentul este pus pe comunicare + senzualitate. Un lucru foarte important pentru categoria de videochat adult: oricine opteaza pentru aceasta categorie  poate alege lucrurile pe care este dispusa sa le faca. Astfel, nimeni nu va putea sa va oblige sa faceti ceva ce nu va doriti!

Orice categorie ati alege, Dream Studio accepta o perioada de proba pentru acest job! Adica, puteti incerca aceasta meserie pentru cateva ore, pentru 1 tura sau 2, timp in care va veti da seama ce presupune acest job si ce sume puteti castiga. In cazul in care considerati ca acest loc de munca nu este pentru dumneavoastra, puteti renunta imediat. Confidentialitatea este garantata din partea noastra!

 

Nu cautati mai departe! Joburile in videochat sunt cele mai cautate locuri de munca din Bucuresti in ziua de azi. Locuri limitate!

 

Viziteaza pagina noastra de Angajari Video Chat ca sa afli mai multe!

 

Recent Posts
Bonus de recrutare - Dream Studio Videochat Bucuresti