Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!Blog
Socializare
Bonus De Recomandare
Varsta Nu Conteaza
Fii la curent cu toate noutatile Dream Studio! Vom posta aici articolele interesante, ofertele si paginile noi. In curand, premii surpriza pentru vizitatorii site-ului!Blog
Socializare
Bonus De Recomandare
Varsta Nu Conteaza

Intrebari frecvente

Pot colabora daca nu am implinit 18 ani?

Pentru a putea colabora in deplina legalitate in domeniul videochat si nu numai trebuie sa ai varsta minima de 18 ani. Daca nu indeplinesti aceasta conditie te asteptam cu drag sa ne vizitezi dupa ce ai implinit aceasta varsta.

Cat de mult pot sa castig?

NELIMITAT!
In functie de efortul si timpul pe care il vei acorda acestei colaborari unde sumele pe care le poti castiga sunt impresionante. Studioul nu iti limiteaza veniturile sub nici o forma si ofera o structura de bonusare in functie de performantele tale. Cu cat castigi mai mult cu atat bonusul este mai mare.

CUM este sistemul de plata?

Veniturile se platesc bilunar, sub forma de avans si lichidare, in urma incasarilor facute. Sistemul Dream Studio de incasari si bonusare iti permite in orice moment sa verifici, astfel incat vei avea acces permanent la informatiile care te intereseaza.

Incasarile sunt platite la timp?

Cei mai vechi colaboratori ai nostrii iti pot confirma ca experienta Dream Studio a demonstrat seriozitatea, siguranta platilor si siguranta sistemului de lucru.

Venitul tau va fi platit la data si ora stabilita, fara exceptie. Nu permitem nici un fel de intarziere si asta a fost demonstrat in permanenta de-a lungul celor 12 ani de activitate.

Care este timpul de prestatie?

In functie de preferintele tale timpul nostru de prestatie este flexibil. In timp ce marea majoritate a studiourilor sunt foarte stricte si solicita un program de lucru fix, la Dream Studio in functie de preferintele tale, iti poti organiza singura programul.

Pentru performante financiare iti putem recomanda modul de lucru full time, 5 zile saptamanal, nu mai putin de 8 ore pe zi. Daca din motive personale sau pentru a fi parte din elita vrei sa lucrezi suplimentar, o poti face fara limitari din partea studioului, tu fiind singura persoana care va decide cand si cum iti faci programul. De asemenea si timpul scurt de 4 ore pe zi este o realitate la Dream  Studio.

O sa fiu intr-o colaborare legala?

Sigur ca da. Fiecare model care alege sa faca parte din elita Dream Studio va incheia un contract de autor care explica drepturile si obligatiile fiecareia dintre parti si te asigura ca activitatea ta se va desfasura in deplina legalitate.

Aveti si sectiune non adult?

Dream Studio iti pune la dispozitie ambele tipuri de activitate de videochat, Adult si Nonadult, totul depinde de preferintele tale. In timp ce modul de lucru videochat Adult se bazeaza intr-o mai mare proportie pe feminitate, senzualitate si nuditate celalalt tip de lucru, videochat Nonadult se bazeaza pe dialog si interactiune verbala.

Trebuie sa fiu model profesionist sau sa arat perfect ca sa pot lucra?

Cele mai importante cerinte pe care Dream Studio le solicita de la tine sunt seriozitatea si ambitia. De celelalte lucruri de care ai nevoie ne vom ocupa noi. Echipa noastra este aici pentru a te indruma si sustine la fiecare pas. Trainerii nostrii te vor invata cum sa fii un model profesionist si cum sa folosesti la maxim fiecare calitate a ta.

Ce traineri voi avea?

Echipa noastra de traineri este formata exclusiv din persoane foarte experimentate de sex feminin.

Sunt obligata sa ma dezbrac?

Sigur ca nu. Dream Studio impreuna cu partenerii sai, site-urile de top, ofera posibilitatea de a alege una dintre cele doua categori de videochat pe care o doriti sau vi se potriveste mai bine, NON ADULT sau ADULT. Daca doresti sa afli mai multe detalii despre fiecare categorie te asteptam sa ne contactezi.

Pot fi vazuta din Romania? Ma pot vedea persoane cunoscute pe site-urile unde voi lucra?

NU!
Accesarea site-urilor pe care vei lucra este bannata/blocata automat din Romania si la cererea fiecareia dintre voi se poate banna/bloca orice tara. Daca ai prieteni sau rude in Spania sau Franta de exemplu putem banna/bloca acele tari

Ce este videochat-ul? Ce presupune acesata activitate?

Activitatea de videochat reprezinta transmiterea fanteziilor in mediul online prin utilizarea calculatorului si a unei camere de luat vederi. Consta in transmiterea de sesiuni video si audio intre doua persoane.

In cel mai scurt timp posibil vei descoperii avantajele pe care aceasta afacere ti le va oferi. Independenta financiara, veniturile mult peste medie, programul flexibil, siguranta de sine, mediul de lucru foarte placut si relaxat, imbunatarirea cunostintelor tale de limbi straine si nu numai sunt doar cateva dintre aceste avantaje.

Dream Studio te asteapta sa te convingi.

 

Am o prietena care doreste sa lucreze, o pot aduce la studio?

Sigur ca da.

Experienta ne-a invatat ca cea mai buna recomadare ne-o va face cineva care deja a colaborat cu noi. Pentru ca stim cat este de important sa ai o confirmare ca echipa ta iti ofera cele mai bune conditii, colegele noastre ne ofera toata increderea lor si nu ezita sa recomande Dream Studio tutror persoanelor care doresc o afacere stabila, cu venituri peste medie si un mediu de lucru profesionst si relaxant.

Pentru simplul fapt ca ne recomanzi prietenia si ne oferi increderea am creat  un sistem de bonusare incredibil de real si consistent care reprezinta modul nostru de a spune MULTUMESC.

Pot sa primesc avansuri sau imprumuturi fara dobanda?

ABSOLUT!!!!

Iti trebuie un imprumut din motive personale sau pentru operatii estetice?
Sistemul nostru de bonusare permite acordarea de avansuri si imprumuturi.

In ce consta primii pasi spre colaborare?

Intalnirea va avea loc la sediul Dream Studio unde prima data vei fi intampinata cu caldura de Andreea, colega noastra cu care ai stabilit telefonic toate detaliile.

In scurt timp vei fi poftita in biroul Alexandrei, Managerului studioului, cu care vei avea o discutie lejera si amicala precum fetele la o cafea. In timpul acestei discutii se va prezenta notiunea de videochat (in cazul in care nu o cunosti deja), sistemul de lucru, propus de studio, modul de plata al incasarilor, termenii contractului,  si nu in ultimul rand tur studioul si vei avea sansa sa cunosti echipa cu care vei lucra.

Deasemenea colegii nostrii iti vor raspunde la orice intrebare ai avea.

Multumim ca ai vizitat pagina Intrebari Frecvente.

Daca nu ai gasit raspunsuri la toate intrebarile tale, te rog contacteaza-ne!

Foloseste Chat-ul intern sau formularul de pe pagina „Contact”.

De asemenea, ne mai poti gasi si pe mail (angajari@dream-studio.ro) sau la telefon (0720.418.000)

Contact


Str. Louis Blanc, Sector 1, Bucuresti

Zona Piata Victoriei

Email: angajari@dream-studio.ro

Telefon: 0720 418 000

Contact